Sommaren 2007 blir de marximala gapskrattens sommar!

Ta oss på orden och boka direkt. Roligare än så här blir det nog aldrig. Som en hyllning till Bröderna Marx har författarduon Åke Cato och Mikael Neumann fångat de berömda bröderna på kornet och skrivit en briljant pastisch. Komplett galen. Hämningslöst vrickad och kryddad med härliga evergreens med rötterna i tjugo- och trettiotalen.

Som genom ett trollslag förflyttas du från underbart gröna Fredriksdalsteatern till lika sommarfagra Central Park Theatre i trettiotalets New York. Likheterna är slående.

Flera nya ansikten för Fredriksdalsteaterns publik dyker upp i rollerna. Vad sägs om Ola Forssmed? Kanske mest känd som Micki efter sju år i Rederiet. Firar just nu triumfer som ljusstaken Lumiére i Skönheten & Odjuret på Göta Lejon. Och vad tycks om Kim Sulocki? Etablerad och guldmaskbelönad musikalprofil som för tillfället spelar mot Nanne Grönvall i Sweet Charity på Wallmans Intiman. Och så Tina Leijonberg, aktris och sångerska – välbekant som programledare för några år sedan i SVT:s Söndagsöppet. Men – vem är det som gör den där något udda advokaten Charlie? Som verkar ha allt annat än mål i sikte. Och i mun. Kan det vara Eva Rydberg?

Dessutom på scen: Johannes Brost, Christer Söderlund, Birgitta Johansson, Mia Poppe, Kalle Rydberg m fl. Adde Malmberg regisserar och för koreografin svarar Rennie Mirro, som nu gör stor succé på Oscars som Don Lockwood, Gene Kellys paradroll i Singin´in the rain.

Välkommen till Absolut, Total, Marximal sommarteater 2007!

Vi återkommer snart med fullständig information under rubriken Fredriksdalsteatern 2007.