Hissnande sommarnöje på Fredriksdalsteatern 2010!

Avslöjandet kom när Eva Rydberg ikväll gästade Bingolotto. Och här kommer bekräftelsen. Sommaren 2010 bjuder på den klassiska farsen Gröna Hissen i färsk nybearbetning. Handlingen utspelar sig i mitten av 40-talet i Hälsingborg som på den tiden skrevs med ä. Ä som i äktenskap, älskling och äventyr. För att nu osökt anknyta till pjäsens något lättsinniga intrig.

Johan Ulveson för första gången på Fredriksdalsteatern. “Äntligen fick jag honom”, säger Eva. “Johan och jag har pratat om det här i flera år men tidsmässigt har det inte stämt förrän nu. Det känns fantastiskt roligt att kunna bjuda vår publik på den mångbegåvade Johan. Jag kan lova sanslös (för att inte säga redlös) komik i denna hissnande historia.”

I övriga roller syns bland andra Fredrik Dolk, Anna-Lena Hemström (välbekant från TV-serien Pip-Larssons) och Birgitta Johansson. Anders Albien regisserar och Jan Richter svarar för bearbetningen. Hissens premiärtur går fredagen den 18 juni. Söndagen den 29 augusti har vi åkt färdigt för den här gången.

Välkommen att boka! >