Hjärtligt tack för ännu en fantastisk sommar tillsammans med Sveriges förmodligen gladaste, mest hängivna och inspirerande teaterpublik!

Tillsammans med mina kolleger på scen och övrig personal vill jag rikta ett varmt tack till er alla som varit med oss i salongen. Ni har varit helt otroliga och gjort Gröna Hissen till en av våra mest utskrattade och framgångsrika uppsättningar.

Med råge har mina vildaste förhoppningar överträffats. Tack vare ert underbara gensvar har vi inte för ett ögonblick svikit våra föresatser att ständigt ge järnet. Kväll efter kväll. Vi har känt äkta spelglädje så till den milda grad att vi inte alltid själva kunnat hålla masken. Min tacksamhet är gränslös och jag önskar innerligt att få se er alla igen nästa sommar, då vi serverar en helt annan anrättning.

Fredriksdalsteatern får aldrig fastna i formerna. Det har varit min filosofi från första stund. Den ena sommaren ska inte vara den andra lik. Så nästa sommar blir det åter ett äkta musikaliskt lustspel med mycket sång och dans och galna upptåg. Pjäsen utspelar sig i en inte alltför avlägsen epok som de flesta av er har egen erfarenhet av. Aldrig tidigare har vi rört oss i den här tidsåldern. Märkligt nog.

Aldrig tidigare har heller inte denne man – en av våra käraste och mest kända nöjesprofiler – som jag nu engagerat setts mellan häckarna. Vem det är och vad lustspelet heter avslöjas när vi närmar oss november. I uppsättningen kommer också en av våra mest bejublade och önskade skådespelare tillbaka för att göra sin andra sommar på Fredriksdal.

Jag kan lova att sommaren 2011 kommer att bjuda på ett hejdlöst färgglatt och sprudlande musikaliskt lustspel.

Varmt välkomna tillbaka!

Eva Rydberg