Varmt tack, Mats Sander!

Slår gärna ett slag (à la Rocky) för din intressanta och läsvärda blogg och lovar bli flitig besökare i fortsättningen. Tack för dina vänliga ord och väl mött igen i bloggosfären.

Så här skrev Mats efter Fredriksdalsteaterns premiär den 17 juni och i sin uppdatering den 7 juli:

”Tror det blir succé Eva!

Eva Rydbergs Viva la Greta! på Fredriksdals friluftsteater hade premiär ikväll. Det är en härlig nostalgitripp för oss som gillar 70-talsmusik. Bra sång, dans och skådespeleri, väl värd att se, höra och uppleva.
Bäst gillade jag boxningsscenen från Rocky till Eye of the Tiger, särskilt de delar som spelades i slow-motion, helt underbart genomfört! Can Can/Hot Stuff kommer som god delad tvåa tillsammans med en rad andra härliga låtar, medryckande. Slutet gott, allting gott! För den som vill slappna av, skratta åt dråpligheter och njuta av dans- och sångnummer till 70-talet – rekommenderas! Det är läge för publikrekord.
Uppdatering 7 juli. Jag var tvungen att ta med dottern på en föreställning. Den är helt enkelt för bra för att missas om man nu har möjlighet att se den live. Hon är 16 år och hade riktigt skoj. Musiken uppskattade hon också. Jag själv tyckte det var riktigt kul att se den en gång till och då kvarstår ultrarapiden till Eye of the Tiger fortfarande som favorit.”