ÅRETS TURISTMÅL 2012! HÄNG MED TILL BROOKLYN, NEW YORK FÖR NÅGRA TIMMAR. KLASSISK KOMEDI I NYA KLÄDER PÅ FREDRIKSDALSTEATERN.

Vi skruvar tillbaka tiden till 1936. Gör ett nedslag i Brooklyn och tittar in hos de förtjusande gamla damerna Abby och Martha Brewster, vars varma hjärtan klappar för ensamma herrar. Allt förefaller lugnt och fridfullt. Men då dyker brorsonen Mortimer upp och allt ställs på sin spets.

Möt den guldmask- och guldbaggebelönade Björn Kjellman, orakel i allt som rör Eurovision Song Contest, som debuterar på Fredriksdalsteatern. Upplev essensen av komedins innersta väsen – timingen – exekverad av Marianne Mörck och Eva Rydberg. Låt Birgitta Rydberg visa hur hon som alltid lever upp till pressens vitsord: ”skicklig komedienne och väldigt rolig”. Se Magnus Schmitz med en look som blott hans ständige följeslagare – den autodidakte plastikkirurgen (Hans-Peter Edh) kan älska. Håll ett öga på Robert Rydberg som harmlös men skvatt galen figur. Missa inte heller Håkan Mohedes trippel eller Kalle Rydberg som polis

Allt om Fredriksdalsteatern 2012 >>>