FRÅN OSS ALLA TILL VÅR HÄRLIGA PUBLIK: TUSEN TACK FÖR ÄNNU EN FIN SOMMAR!

15082020

Det blev ju en fin sommar till slut. Efter veckor av tunga moln och låga temperaturer kom så äntligen solen och värmen. Och det är naturligtvis så både ni och vi vill ha det. Men efter en fantastisk premiärkväll den 12 juni med strålande väder och åtföljande lysande recensioner satte dessvärre vädergudarna klackarna i backen. Men vi är nöjda och glada i alla fall efter en väl genomförd säsong och hoppas att ni känner likadant. Nästa sommar blir säkert precis som vi alla vill ha den.

VAD HÄNDER DÅ PÅ FREDRIKSSDALSTEATERN NÄSTA ÅR?

Eva Rydberg vore inte Eva Rydberg om hon inte sedan länge hade alla detaljer klara för sommaren 2016. Då kommer en av Sveriges populäraste komiker och nöjesprofiler att för första gången ta plats (stor plats) på vår scen. Då blir det fart och fläkt och klackarna i taket med massor av sång och dans och musik. Som bekant sätter Eva en ära i att ständigt överraska och variera repertoaren. Och nästa sommar blir minst av allt ett undantag. Den uppsättningen får ni bara inte missa.

Om några månader avslöjar vi allt men det går naturligtvis att boka biljetter redan nu. Ju tidigare desto större chans på bästa platserna till den kväll som passar er bäs

Dela denna sida…
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone