Restaurangtältet – ett smultronställe med smått och gott, varmt och kallt.

 

Restaurangtältet

Betalning kan ske antingen med kreditkort, swish eller kontanter.

 

BOKA BORD OCH TAG PLATS – NU ÄNNU FLERA BORD UNDER TAK!

Hungrig eller bara lite småsugen? Titta in på Restaurangtältet. Vi öppnar två timmar före föreställningen och håller öppet till andra aktens början. Självklart kan du betala med bankkort, swish eller kontanter.

För att undvika de ofrånkomliga köerna i pausen rekommenderar vi att du bokar bord och gör din beställning redan när du bokar biljetter. Så är allt klappat och klart och framdukat när du kommer.
Vi kommer att få plats med cirka 350 personer sittandes under tak i vårt restaurangtält.

Självklart sitter ni alltid under tak, både före föreställningen samt under pausen.

Har du inte bokat i förväg men känner att det skulle vara skönt att ha ett reserverat bord i pausen? Tala med cafépersonalen när du kommer till teatern. Har vi plats bokar vi gärna in dig och ditt sällskap. Du betala med kreditkort, swish eller med kontanter, du väljer vilket som blir enklast för dig. Vårt swish nummer är 1236753263

Vad får vi fresta med? En generös räkmacka, kanske en rejäl sillamacka eller en god ostmacka. Korv med bröd, våfflor med härliga tillbehör eller äpplekaka med vispgrädde.

Zoégas kaffe med gott dopp i alla de former. Glass – kulglass och mjukglass i olika smaker. Vidare popcorn, chips och godis. Och naturligtvis dricka för alla behov och önskemål – kaffe, te, öl, vin, vatten med och utan bubblor, läsk och saft.

KALLSKÄNKEN REKOMMENDERAR:

EN REJÄL SILLAMACKA MED SMAK AV SVENSK MIDSOMMAR.

20140327

Vi brer smör på ett mörkt, glutenfritt bröd, bäddar med ruccolasallad, lägger på skivat ägg och matjessillfilé från Klädesholmen och kröner det hela med en klick crème fraiche och finklippt gräslök. Paprika och tomat kompletterar anrättningen. En riktig frestare!

Pris: 75 kr.

EN HELT VANLIG FAST OVANLIGT GOD OSTMACKA.

201403272

Surdegsbröd med smör, generöst med skivad prästost, ruccolasallad och paprika. Gottgott!

Pris: 45 kr.

 TRE ELEGANTA SÄTT ATT GLIDA IN PÅ EN RÄKMACKA!

DEN KLASSISKA RÄKMACKAN SOM PÅ EN SÄSONG GICK TILL TOPPS.

Mörkt fiberbröd glutenfritt, smör, skivat ägg, sallad, tomat, gurka och ett berg av räkor att bestiga. Ca 140 g handskalade räkor från Nordnorges iskalla vatten – krönt med majonnäs, dill och citron. En genuin klassiker från havets fantastiska skafferi. Delikat!

Pris 105 kr.

 EN SOMMARFRÄSCH OCH GENERÖS RÄKSALLAD DIREKT FRÅN VÅR KALLSKÄNK .

En riktig fullträff. Gjord på handskalade räkor, ca 140 g, från Nordnorges iskalla vatten och råvaror från lokala producenter – ägg, sallad, dill, tomater och gurka. Självklart med majonnäs och citron. Mycket uppskattad!
(Obs! Glutenfri)

Pris 119 kr.

Meny bordsbeställning  >>>

Boka bord >>>

GÅ INTE VÄRDSHUS FÖRBI – LÅT DIG VÄL SMAKA PÅ TEATERCAFÉET!